Catering

Kom forbi en af vores butikker i Valby eller på Vesterbrogade, hvis maden skal være bedre til dit næste arrangement. Kvalitet lige til døren.

Maden hos Encke & Duers tilberedes fra bunden af gode, friske danske og fortrinsvis økologiske råvarer, i delikat kombination med udenlandske specialiteter. Alle kager og desserter er bagt med økologisk smør, mel, fløde m.m., og vores hjemmebagte boller og brød er lavet på økologisk italiensk mel — langtidshævede og med diverse nødder og korn.

Vi leverer mad ud af huset alle dage - til selskaber, receptioner, skovture, filmoptagelser, julefrokoster og lignende arrangementer.

Nedenfor har vi samlet nogle af vores bedste bud på fremragende menuer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker og har behov for en skræddersyet menu til dit arrangement.

Frokostmenu

Superpopulær frokostmenu. Kun gode råvarer, lækre smagssammensætninger og masser af spændende ingredienser. Skal prøves mindst én gang.

  • Hjemmelavede fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade 
  • Tyndstegsfilet med ristede rødløg
  • Kyllingelevermousse med ristet bacon og cornichoner 
  • Små frikadeller med rødbede/æble-salat 
  • Ovnbagt vildlaks med urter og havsalt, med hjemmelavet Mayo og citron
  • Kornblomst med syltede valnødder og abrikoser 
  • Kernerugbrød og italiensk brød

Frokostmenu kun 300,-/kuvert
(Weekend: Minimum 20 kuverter)

Menu 1

Her vores ambitiøse bud på en overdådig menu:

  • Varmrøget makrel med fennikel-endivie salat og creme af dild og ramsløg
  • Helstegt kalvefilet med salvie, havsalt og citron
  • Kyllingelevermousse med cornichoner og ristet panchetta
  • Små rødbeder med feta, persille, citron og capers
  • Nektariner med ristede hasselnødder, kål og sprøde salater
  • Caviarlinser med tomat, citron, basilikum og ristede auberginer 
  • Letdampede bønner med tuncreme, artiskok, broccoli og dild
  • Italiensk brød og langtidshævede speltboller med olivenmos og hj lavet flødeost

Menu 1 kun 350,-/kuvert
(Weekend: Minimum 20 kuverter)

Dessert: Lækker chokoladekage med nougat og valnødder, syltede bær og vanillecreme
Tilvalg 55,-/kuvert

Menu 2

Et supergodt bud på en alternativ menu:

  • Ovnbagt vildlaks med løvstikke og havsalt
  • Grillet oksemørbrad-bøffer med rucola og parmesan 
  • Risottosouffle med risotto, rosmarin og frisk spinat 
  • Bagte rødbeder med persille, løg og gedeost 
  • Rød spidskål med høvlet fennikel, nødder, endivie og bær
  • Broccoli med urtemayo, sprøde salater, frisk spinat og ristet bacon
  • Rødbedehumus med sorte bønner, basilikum og oliven
  • Små urtebøffer med porre og løg
  • Italiensk brød og langtidshævede speltboller, olivenmos og hjemmelavet flødeost
     

Menu 2 kun 350,-/kuvert
(Weekend: Minimum 20 kuverter)

Dessert: Chokolademousse med orange, høvlet nougat, let pisket øko-fløde og mandel-praliné
Tilvalg 55,-/kuvert

Menu 3

Og vi har sør'me endnu et godt forslag til en fremragende menu:

  • Grillet laks med sprøde salater og urte creme
  • Bruschetta med tomat, basilikum og ricotta
  • Vitello tonnato; kalvekød med tun-creme, capers og basilikum 
  • Grillet unghanebryst med rosmarin, citron og havsalt
  • Grøn mos med hvidløg, frisk spinat, ramsløg og parmesan 
  • Rødbedesalat med æbler, valnødder, selleri, løvstikke og persille
  • Grønkål med druer, figner, abrikoser, fennikel, appelsiner og honningristede mandler
  • Cherrytomater med basilikum, avocado, koriander og nye løg
  • Italiensk brød og langtidshævede speltboller med olivenmos og hjemmelavet flødeost

Menu 3 kun 350,-/kuvert
(Weekend: Minimum 20 kuverter)

Dessert: Fragilite med orange, mocca-creme, mandler og bær
Tilvalg 55,-/kuvert

Vegetarmenu

Hos Encke & Duers er vi vilde med udfordringer. Én af dem er at lave en spændende menu for både øje og smagsløg - som ren vegetar-menu. Her vores bedste forslag til en fremragende vegetarmenu:

  • Urtefrikadeller m. squash og linser
  • Humus m. spidskommen, citron og hvidløg, persille og oliven
  • Små rødbeder m. peberrod-creme og løvstikke 
  • Bønner med grillede auberginer, basilikum og tomatsalsa 
  • Tærter med friskost og spinat
  • Æbleselleri salat med mandler, rosenkål, grønkål og druer
  • Ærtemos med mynte
  • Quinoa med høvlede blomkål, koriander og dild 
  • Italiensk brød og speltboller med hj lavet flødeost 

Vegetarmenu 300,-/kuvert

(Weekend: Minimum 20 kuverter)