Møder og firmakonto

Vi kan levere firmaets frokost lige til døren alle hverdage i hele Storkøbenhavn. Buffeten er sammensat, så der er balance i smag, farver og konsistens. Hver dag vil der være et blandet udvalg af grønsagsfrikadeller, almindelige frikadeller, fiske- og laksefrikadeller, masser af tilbehør, supper med brød, hummus, salater m.m.

Vi leverer ofte til filmproduktioner, møder og andre enkeltstående arrangementer. Og vores kunder vender tilbage, fordi kvaliteten er i top. Få en firmaaftale, så kan du nemt og hurtigt lægge en bestilling, næste gang gæster og kolleger skal behandles ekstra godt.

Ring på telefon 27 11 22 32 og tal med Nynne eller Richard, og få jeres egen firmaaftale.

Frokostaftaler

Hver dag eller en gang imellem? Vores firmakunder er meget forskellige - og det er deres behov derfor også. Med en firmaaftale hos Encke & Duers, kan I få leveret god, sund frokost hver dag, lige til kontoret, eller særbestillinger til møder, receptioner og andre arrangementer.

Vi er stolte af at levere til mange tilfredse stamkunder iblandt vores erhvervskunder. Er du interesseret i at prøve os af en enkelt gang, er det bare at ringe. Så aftaler vi menu og evt. særlige behov. Vi glæder os til også at servicere jeres firma med sunde, friske og flotte anretninger.

Særlige arrangementer

Skal kundemødet foregå i Frederiksberg Have? Skal filmproduktionen have en god og hurtig frokost på location ude i byen? Hos Encke & Duers tilpasser vi menu og pakning til omstændighederne. Du er velkommen til at udfordre os, hvis I har særlige ønsker. Vi leverer både til proteinhungrere og veganere - også når der skal leveres on location og det hele skal kunne spises med én hånd!

Encke & Duers
​Catering og storkunder

Vesterbrogade 204
1800 Frederiksberg
Tlf: 27 11 22 32
Email: kontakt@encke-duers.dk